četvrtak, 20. rujna 2007.

POZIV SVIMA KOJI SU ROĐENI ODOZGOR








Ako ste spašeni odnosno ako ste vjerom primili Isusa u svoj život vjerujući u Njegovu smrt na križu i Njegovo uskrsnuće onda poslušajte ovo:



U Jeremiji 29:13 piše:



"Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim."



Pozivamo vas da već sada kažete DA i počnete moliti za PROBUĐENJE koje podrazumjeva buđenje u:



POJEDINAC



Buđenje u pojedincu, buđenje vjere kroz pokajanje i traženje Božjeg lica i dopuštajući Bogu da obnovi vjeru t.j. pouzdanje u Njega. Kada se predamo Njemu u potpunosti i dopustimo Mu da nas svakim danom mijenja tada se probuđenje desilo u vama.



OBITELJ



Recite vašoj obitelji i skupa u pokjanju i priznavanju vaših grijeha dožite pred Boga dopuštajući Mu da vas vodi i upravlja.



Biblija kaže:



" Prepusti Jahvi putove svoje, u njega se uzdaj i on će sve voditi." (Psalam 37:5)



CRKVA



Ako je crkva mlaka tada je to jako opasno.



U Knjizi Otkrivenja nalazimo očit primjer mlakosti lokalne crkve- u ovom slučaju radi se o crkvi u Laodiceji.



Poslušajmo što Isus poručuje toj crkvi:



"Znam tvoja djela: nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! 16 Ali jer si mlak, ni vruć ni studen, povratit ću te iz usta." (Otkrivenje 3:15)



Isus kuca na vrata tih crkava i zove da Ga pute unutra i da na prijesto crkve postave Njega, a ne svoj ego, tradiciju ili što slišno.



Zato, ako je crkva mlaka kleknite svi i molite se u pokajanju svi tražeći Božje lice.



Predajte Bogu sve i pod vodstvom Njegovog Duha krenite u aktivniji život crkve i počnite svjedočiti svima u vašoj lokalnoj zajednici da Krist Isus živi!



GRAD-ILI MJESTO U KOM ŽIVITE



Moramo moliti za naš grad, naše mjesto i naš kraj.



Molimo da Bod rastjera duhovne sile tame iz vaše sredine i u Kristovu imenu rušite utvde demonske u vašemu gradu. Počnite i sami ljudima svjedočiti o Isusu, a vaša crkva neka organizira evangelizacione sastanke i molitve za PROBUĐENJE.



DRŽAVA, REGION, KONTINENT I ČITAV SVIJET



Molite za vašu državu, za one koji su navlasti, za stanovnike vaše zemlje, za region, za kontinent na komu živite- molite da Bog otjera duhovne sile tame i da blagoslovi misijski rad u odreženim područima na slavu Njegovog imena. Molite da Bog dotakne srca stanovnicima te regije za koju molite, za misionare da odole kušnjama i da ih Bog nastavi dalje voditi u propovjedanju.



Pročitajmo sada:



"Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništva, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima." (Efežanima 6:12)

Molitva traje svaku noć u 22 sata, a mi vas pozivamo da nam se pridružite.
Ako niste u moguđnosti moliti tada molite u vrijeme koje odgovara vama.
Molite i u Kristovo ime krenite pod Njegovim vodstvom na slavu imena Njegova! AMEN! Haleluja!
MARANA THA!

Nema komentara: